HET MERK LA ROYALE

De geschiedenis van La Royale gaat nog niet zo lang terug in de tijd. Het merk La Royale is een puur Nederlands merk met enkele buitenlandse invloeden.
La Royale maakt producten van hoge kwaliteit tegen een zeer lage prijs. De producten bestaan uit horloges, horlogekisten, watchwinders en horloge gereedschap.

Horlogekisten voor iedere collectie

Vooral de horloge opbergkisten zijn erg populair onder de horloge liefhebbers. Verzamelaars kunnen hierin, 4, 6, 12, of zelfs 24 horloges stofvrij in opbergen. De materialen die gebruikt worden zijn vaak kunstleder en hout afgewerkt met een hoogglanslak wat een zeer mooie glans teweeg brengt. De kwaliteit is zeer goed te noemen en niet te vergelijken met goedkope chinese varianten.

Voor iedereen die overweegt om een product van La Royale te kopen kan ik alleen maar zeggen, koop het en ervaar zelf de kwaliteit. Indien het niet bevalt kun je hem altijd binnen 30 dagen terugsturen om hem te ruilen of je aankoopbedrag terug te krijgen.


La Royale staat voor kwaliteit en service. We proberen de drempel te verlagen voor het online kopen. Door te besparen op onze marketing kosten zodat u als klant niet teveel betaald voor een product.